, ,

Shelly BLU RC Button 4

18,18  sis. KM

Shelly BLU RC Button 4 on nutikas nelja nupuga Bluetooth kaugjuhtimispult. Sellel on pikk aku tööiga, mitmeklikiline juhtimine ja tugev krüpteering. Seade sisaldab sisseehitatud magneteid ning pakendis on kaasas ka magnetiline hoidik, mis pakub kasutajatele paindlikke paigutus- ja kasutusvõimalusi.

Saadavus: Laos

Shelly BLU RC Button 4

Nutikas Bluetooth-nupp koos magnetkinnitusega

Shelly BLU RC Button 4 on nutikas nelja nupuga Bluetooth-kaugjuhtimispult, mis lihtsustab sinu olemasoleva automaatika juhtimist. Tänu mitmekesistele paigutusvõimalustele, sealhulgas integreeritud magnetitele ja magnethoidikule, saad selle hõlpsasti kinnitada seinale, asetada eri ruumidesse või hoida taskus. Kuni 16 erineva toimingu võimalusega saad juhtida valgustust, seadmeid, garaažiuksi ja palju muud lihtsate klõpsukombinatsioonidega.

  • Kasutab BLE-tehnoloogiat (Bluetooth-juhtimine)
  • Toetab mitmeklikilist juhtimist – üksik-, topelt-, kolmekordne ja pikk vajutus (kokku 16 toimingut)
  • kuni 2-aastane patarei tööiga (CR2032 – kaasas)
  • Krüpteering (kõrgetasemeline turvalisus)
  • Mitmekesised paigutusvõimalused (pakendis 3M kinnituspaik)
  • Majakasrežiim – kui see on lubatud, saadab seade iga 8 sekundi järel signaale
  • Täielik ühilduvus Home Assistant’i ja kõigi teiste seadmetega, mis toetavad BTHome’i protokolli (kohe valmis kasutamiseks)
​​Lihtne juhtimine igal pool kodus

See nutikas RC-nupp muudab sinu igapäevased toimingud lihtsamaks, hallates mitmeid nutikodu seadmeid ja stsenaariume. Hoia seda taskus kiireks ligipääsuks, kinnita metallpinnale, näiteks külmiku külge, või paigalda see seinale kaasasoleva 3M kinnitusplaadiga. Samuti saad selle kinnitada oma olemasoleva seinaklapi külge. Shelly BLU RC Button 4 on kohandatav vastavalt sinu vajadustele, pakkudes juhtimist alati käeulatuses. See võimaldab sul hallata valgustust, garaažiuksi, seadmeid, rulood või kohandatud stseene 16 lihtsa klõpsukombinatsiooniga.

Kasutusjuhtumid:
  • Valgustuse juhtimine: Määra nupule kindlate valgustusstseenide või üksikute nutivalgustite juhtimine. Näiteks võib ühe vajutusega valguse sisse/välja lülitada, samal ajal kui pikem vajutus saab valgust hämardada või heledamaks muuta.
  • Garaažiukse avaja: Kasuta Shelly BLU RC Button 4 turvalist krüpteeringut, et mugavalt avada või sulgeda garaažiuks, kui oled garaažile lähenemas või sealt eemaldumas.
  • Nutikad rulood või kardinad: Ava või sulge motoriseeritud rulood või kardinad ühe nupuvajutusega.
  • Asukohapõhine automatiseerimine: Sea seade majakasrežiimi, et aktiveerida teatud toiminguid, kui tuled Bluetoothi levialasse. Kasuta seadet kohalolekukontrolliks, näiteks selleks, et hoida valgustust sees, kui pead mingil alal viibima.
  • Stseenide juhtimine: Kasuta nelja nuppu, et aktiveerida mistahes stseene või toiminguid, mida suudad ette kujutada. Iga nupp toetab üksik-, topelt-, kolmekordset ja pikka vajutust, mis võimaldab teostada kuni 16 erinevat toimingut!RC Button

Toote kasutus- ja ohutusjuhend

Tootekirjeldus

Suurus (Nupp):

Nupp: 65x30x13 mm

Magnetiline hoidik (tasastele pindadele):

83x44x9 mm

Kaal:

21 g

Korpuse materjal:

Plastik

Korpuse värv:

Valge

Töötemperatuur:

-20 °C kuni 40 °C

Niiskus:

30% kuni 70% RH

Toiteallikas:

1x 3 V patarei (kaasas)

Patarei tüüp:

CR2032

Eeldatav patarei tööiga:

Kuni 2 aastat

Bluetooth protokoll:

4.2

RF-sagedusriba:

2400 – 2483,5 MHz

Levi ulatus:

Kuni 30 m / 100 ft välitingimustes, kuni 10 m / 33 ft siseruumides (olenevalt tingimustest)

Krüpteering:

AES (CCM-režiim)